Kebijakan privasi

محمد
2024-03-23T06:00:55+02:00

Kebijakan privasi lan pangayoman data

Kita ngerti manawa privasi sampeyan penting banget lan kita kerja keras kanggo nglindhungi data pribadhi nalika nggunakake situs web kita. Kabijakan iki dirancang kanggo menehi informasi babagan cara ngumpulake, ngolah lan nggunakake data pribadhi.

Ngumpulake data dhewe

Kita ora kanthi otomatis ngumpulake data pribadhi saka piranti nalika sampeyan browsing situs web kita. Data sing diklumpukake diwatesi mung sing diwenehake kanthi sukarela lan kanthi kawruh lengkap.

Alamat Internet Protocol (IP).

Saben kunjungan menyang situs kita ninggalake cathetan alamat IP sampeyan, uga wektu kunjungan, jinis browser lan URL situs apa wae sing ngrujuk sampeyan menyang situs kita. Data iki mung digunakake kanggo nganalisa lan nambah pengalaman pangguna.

Jajak pendapat

Kita bisa nindakake survey online sing mbantu kita ngumpulake data tartamtu babagan panemu lan perasaan sampeyan babagan situs kita. Partisipasi sampeyan ing survey kasebut kanthi sukarela lan matur nuwun kerjasama sampeyan kanggo nambah situs kita.

Pranala menyang situs liyane

Situs web kita bisa uga ngemot pranala menyang situs web liyane. Kita ora tanggung jawab kanggo praktik privasi situs kasebut. Disaranake sampeyan mriksa kabijakan privasi sadurunge menehi data pribadhi.

Iklan

Kita bisa nggunakake perusahaan pariwara pihak katelu kanggo nampilake iklan ing situs kita. Perusahaan kasebut bisa uga nggunakake informasi (liyane saka jeneng, alamat, email utawa nomer telpon) babagan kunjungan sampeyan menyang situs iki lan situs liyane kanggo nyedhiyakake pariwara babagan barang utawa layanan sing bisa dadi kapentingan kanggo sampeyan.

Proteksi data

Kita setya kanggo nglindhungi privasi lan rahasia data pribadhi. Data iki mung bakal dibeberke dening hukum utawa ing kasus nalika kita pracaya kanthi iman sing pambocoran perlu kanggo tundhuk karo hukum utawa nglindhungi hak kita.

Eksekusi transaksi

Nalika data dibutuhake kanggo ngrampungake transaksi sing wis dijaluk, kita bakal njaluk sampeyan menehi data iki kanthi sukarela. Data iki bakal digunakake sacara eksklusif kanggo komunikasi karo sampeyan lan nepaki pesenan, lan ora bakal didol utawa dienggo bareng karo pihak katelu kanggo tujuan komersial tanpa idin sadurunge lan nyata.

Hubungi kita

Kabeh data sing diwenehake marang kita kanthi ngubungi kita dianggep rahasia. Kita mung bakal nggunakake data iki kanggo nanggapi pitakonan Panjenengan, komentar utawa panjalukan, nalika njaga privasi lan ora mbukak kanggo pihak katelu kajaba ing request legal.

Pambocoran informasi menyang pihak katelu

Kita setya ora ngedol, nyewa, utawa ngganti informasi pribadhi karo pihak katelu ing njaba ruang lingkup situs web iki, kajaba ing kasus kabutuhan hukum utawa kanthi panjaluk saka panguwasa pengadilan utawa panguwasa.

Amandemen kanggo Kebijakan Privasi

Kita duwe hak kanggo ngowahi kabijakan iki adhedhasar kabutuhan lan pangembangan peraturan lan teknologi. Sembarang modifikasi bakal dikirim ing situs web kita lan bakal efektif langsung sawise dikirim. Disaranake sampeyan mriksa Kebijakan Privasi kanthi rutin supaya tetep ngerti babagan langkah-langkah paling anyar sing ditindakake kanggo nglindhungi data sing diklumpukake.

Hubungi kita

Kanggo pitakon utawa komentar babagan Kebijakan Privasi iki, sampeyan bisa ngubungi kita liwat tautan "Hubungi Kita" sing kasedhiya ing situs web kita utawa liwat email sing kadhaptar ing situs web.

Kita negesake komitmen sing kuat kanggo nglindhungi privasi sampeyan lan ngarep-arep sampeyan nemokake kabijakan privasi iki kanggo nggambarake keseriusan lan keprihatinan kita kanggo keamanan lan rahasia data sampeyan.